"Egyetlen éj többet ér, szürkén leélt éveknél"

Telefon: 0630/922-47-49


Főoldal

Szeretnétek megpihenni néhány órácskára esetleg egész éjszakára?  

Netán egy hétvégét lenne kedvetek eltölteni kettesben, diszkrét, kulturált környezetben? 

Színvonalas, fölszerelt, otthonos garzon vár a Stadionok metrómegálló közelében.

A lakást diszkrét búvóhelyként, szerelmi fészekként, titkos randihelyként de akár csak rövid távú szállásként is igénybe vehetitek...

Az épület az elmult 8 éven belül épült, tehát állaga-állapota igen jónak, szépnek mondható. Autóval és tömegközlekedéssel jól megközelíthetőek mind a belváros mind a peremkerületek felől.

Az ingatlan fölszerelt, TV (kabel tv), házi mozi - DVD lejatszo, asztal székekkel, szőnyeg, törölközők, ágyneműk, tusfürdők, teljesen fölszerelt konyha ( hűtő, sütő, páraelszívó, evőeszközök, poharak, tányérok, vízforraló stb), jah és természetesen ágy is van a kuckóban.

A lakás kabel tv-s, klimás, erkélyes ill. Wifi elerhetőseg is van...

A teafogyasztás korlátlanul ingyenes, 7-8 féle teafűből választhattok. 

Lakásfoglalást kizárólag telefonon, szám kijelzett hivással lehet eszközölni magánszámos hívásra csak infórmációval tudok szolgálni.

 

Intelmek-kérések:

Ha a megbeszélt időpontra nem érkezel meg kérlek jelezd a késést. Elszámolásnál mindig a foglalásnál megbeszélt idő intervallum a mérvadó és nem az érkezési időpont. Ha elkésel ne arra gondolj, hogy kevesebb időt töltesz el hanem jusson eszedbe, hogy fölboríthattad a napi ütemtervünket.

Ha pl. fél órát késel az nem jelenti, azt, hogy fél órával tovább maradhatsz. Ha van utánad érkező vendég, részére el kell készíteni a lakást (takarítás, mosogatás, stb...), neked sem esne jól ha 9 perc alatt raknánk rendbe a pár órás találkahelyet. Ne hozz kellemetlen helyzetbe, megfelelően rendbe rakott lakással szeretnénk várni a következő vendéget.

Sem masszázsolajjal sem más folyadékkal ne áztasd át az ágy szivacsát. Az természetes, hogy adódnak szennyeződések nem is ezekre gondoltunk.

Prostitúciós tevékenységre az ingatlan nem kiadó !!!

 

 

Ha szeretnél bővebb információt kérni vagy foglalni szeretnél, a következő telefonszámon megteheted:

0630 922 47 49

Megosztó gombok
MegosztásSzeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.