"Egyetlen éj többet ér, szürkén leélt éveknél"

Telefon: 0630/922-47-49


Tudnivalók

Lemondás:

Ha bármi közbejönne, az időpontot -  az érkezést megelőző nap este, 20 óráig lehet lemondani téritésmentesen. Ellenkező esetben a foglalás ellenértékét ki kell fizetni. Időben való lemondás esetén a lakást ki tudjuk adni másnak, de erre késői lemondásnál már aligha van lehetőségünk. Amennyiben egyáltalán nem is jelzed, hogy nem jöttök ne várjátok, hogy legközelebb szóba álljunk veletek. Egy sms-t azt hiszem megér a becsület.

 

Késés:

Késés esetén kérjük a várható érkezési időpontot telefonon haladéktalanul jelezzétek. Ez a távozás eredeti időpontját nem befolyásolja. Amennyiben nem jön közvetlen utánatok vendég, a pár óras programotok felár ellenében meghosszabbitható. Ezzel meglehet, hogy minket veszteség ér, egy spontán telefonhivásra - újabb vendég érdeklődésére nemet kell mondjunk a ti időpont változtatásotok miatt. A felár miatt ezért - kerünk ne bosszankodj, mi többet bukhatunk rajta mint ti és elvégre ti késtetek...

 

Dohányzás, nyílt láng;

Vegyétek figyelembe, hogy nem csak dohanyzó vendégek járnak hozzánk. Ne hozzatok kellemetlen helyzetbe a lakásban való dohányzással, az utánatok erkező vendég leminősitheti a szolgáltatásunkat a cigaretta szagú szoba miatt!

A mécsesek használatával ti romantikát varázsolhattok a környezetetekbe, de nekünk sok bosszúsagot okozhattok. A viaszt nem kis feladat a parkettárol, tv tetejérol, fürdőkádról lekapargatni. Ha nem szeretnél fizetni exra takaritásért, kérünk hanyagold ezeket a hangulatelemeket! ;-)

A LAKÁSBAN A DOHÁNYZÁS ÉS A NYÍLT LÁNG HASZNÁLATA TILOS! Az erkélyen megengedett a dohányzás, hamutál van kihelyezve.

 

Viselkedés:

Kérünk mindenkit, hogy hangoskodással, helytelen viselkedéssel ne zavarják a tarsashaz többi lakóját. Rossz szomszédsag - örök átok...

A kulturált viselkedés szabályait be nem tartóknak nem fogadjuk a későbbi foglalását!

Hírek / blogSzeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.